Ремонтират църквата "Свети Георги" в Камено с дарения

Новините

07-05-2013, 06:00

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Професионалното развитие на младите хора бяха обсъдени с местни младежи

Общинският ръководител на ГЕРБ-Бургас и кандидат за народен представител Иван Вълков уважи храмовия празник на църквата "Свети Георги" в Камено, навръх 6 май, когато се почита паметта на Св. Великомъченик Георги Победоносец и се отбелязва празника на Българската армия.

Вълков и общинският съветник от партията Тонка Добрева присъстваха на литургия и празничен водосвет, отслужени от отец Авастиян – Станислав. От името на ПП ГЕРБ-Бургас Иван Вълков дари средства на храм "Свети Георги", с които ще се подпомогне предстоящият ремонт на покрива на сградата.

"Църквите са представителни сгради, символи на богатата ни история, които крепят духа на хората в трудни времена и ги обединяват. Ето защо е важно да подкрепяме запазването на храмовете, да се грижим за доброто им състояние. Нека на този светъл празник да си пожелаем здраве и благополучие", сподели общинският ръководител на ГЕРБ-Бургас.

След службата в храма Иван Вълков и кандидатът за народен представител от ГЕРб-Бургас Христо Будаков се срещнаха с младежите от структурата на МГЕРБ в Камено. Те обсъдиха възможностите за професионално развитие на младите хора, акцентите от регионалната програма на ГЕРБ и реализацията на бъдещи инфраструктурни проекти в област Бургас.