Запасете се с търпение - "Гладстон" в ремонт за 3 седмици

Мисия Пловдив

07-05-2013, 08:02

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Преасфалтират отсечката от ул. “Франклин Рузвелт” до “Преслав”

Улица „Гладстон“ се затваря за преасфалтиране от 11 часа, съобщиха от пресцентъра на общината. Ремонтът ще е в отсечката от ул. “Франклин Рузвелт” до ул. “Преслав”. Движението се спира в двете посоки до 26 май.

Три линии на градския транспорт променят маршрута си - автобусите № 10, 36 и 66. “Десятката” ще завива от бул. “Кн. Мария Луиза” по “Цар Борис III Обединител” и ще обикаля по “6-ти септември”, “Руски”, “Любен Каравелов” и “Васил Априлов”. В обратна посока рейсовете ще вървят по “Гладстон” до кръстовището с “Руски”, след което ще правят кръг по “6-ти септември” и “Цар Борис III”, за да се включат в обичайни си маршрут.

Линия № 36 се отклонява от бул. “Кн. Мария Луиза” по бул. “Източен” и “Христо Ботев”, а в обратна посока от “Христо Ботев” ще завива на “Цар Борис III”. Рейсовете с номер 66 ще се движат от бул. “Кн. Мария Луиза” по “Цар Борис III”, “6-ти септември” и “Руски”.
Утре също ще има промени в градския транспорт, но само за няколко часа и заради дербито между Ботев и Локомотив.

От 15.30 до 17 часа и от 18.30 до 19.30 часа ще бъде затворен за движение бул. “Източен” в участъка между “Санкт Петербург” и “Кн. Мария Луиза”, а също така бул. “Санкт Петербург” от ул. “Лев Толстой” до “Източен”. Автобусите № 9, 10, 18, 21, 24, 29 и 44 ще вървят по обиколни маршрути.