Билети на кредит за Jamiroquai и Джеси Джей

София Лайф

07-05-2013, 10:09

Снимка:

Symphonics’ Concerts

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

От днес всеки може да си купи пропуск на расрочено плащане

Остават малко повече от два месеца до концертите на Jamiroquai и Джеси Джей в България. От днес родните фенове на звездите могат да закупят билети чрез микрокредит. Опцията за билет на изплащане българските меломани могат да открият в мрежата на easypay или чрез телефонно обаждане в Тексим Банк - осигуряващата кредитирането банка, съобщават организаторите.

Така всеки, който иска да види двете британски звезди на живо, може да го направи, като сам определя как да изплати заветния пропуск – чрез равни вноски или с кредитна линия с минимална месечна вноска.

Билетите за концерта на Джамирокуай, които първи ще излязат на сцената на зала Арена Армеец на 28 юни, са на цени от 60, 70, 90, 100, 110 и 120 лева.

Феновете на Джеси Джей могат да видят любимката си на 29 юни срещу билети на цени от 70 до 120 лева.

Jamiroquai ще изнесат извънреден концерт у нас, без да е обвързан с турне, като реванш към родните си почитатели, които ги очакваха преди две години. Тогава Джей Кей имаше здравословни проблеми с крака си и отмени участието си на първото издание на фестивала Elevation.


Меломаните в България имат правото да се чувстват горди, понеже визитата на Джамирокуай е ексклузивна и не е обвързана с турне. Джей Кей и компания кацат на родна територия специално, за да се реваншират на верните си български фенове за неосъществения им концерт преди две години. Съвсем скоро почитателите на фънк и нео соул бандата ще имат възможност да видят и специално направен за концерта им на 28-и юни в Арена Армеец „София” видео-поздрав.