Кой иска да види сметката на Бойко?

Само Русия може да слухти в тоалетната на Борисов, на американците той сам си казва всичко

Няколко седмици ни занимават с подслушването на премиера. Комунисти, социалисти и производните им ДПС, НДСВ, Куневица и компания го тропосаха на Цветанов и всичко се реши. Цецо си слушал Началника, а пък Началника му нареждал да слуша всички останали. Нещо не се връзва. Прекалено е елементарно. Дори за глупавия български Уотсън. Той обаче захапа. И сега го е страх, че го подслушват, когато си говори с любовницата, когато заговорничи с комшията как да пекат нелегално ракията, как навива колегата да му скрие отсъствието от работа.

Ей този страх го имаше преди много години. Тогава нямаше мобилни телефони, подслушваха ни мобилни групи. От доносници. Напсуваш властта и отрядника бяга да докладва на кварталния. Той пък идва и те кара нанякъде. Нямаше нужда от подслушвателни устройства. Всички бяхме такива. Научиха ни да се дебнем, да се мразим, да се страхуваме. И благодарение на това ни управляваха. Сега искат същото. Хвърлят наляво и надясно компромати, за да ни е страх да мислим. Да говорим. И да живеем по начин, какъвто ще ни наложат тези, дето искат главата на Бойко.

Ние обаче слава Богу все още мислим. И затова не е трудно да се досетим кой слухти в тоалетната на премиера. Могат да го направят две страни – Щатите и Русия. Първите нямат нужда. На тях Бойко всичко сам си казва. Когато поиска или когато те поискат. Остават вторите. И са те. Защото интересите им са поставени на карта. И веднага размразиха разведките си у нас. На всякакви нива.

Орешарски щял да събере милиард, като спре контрабандата на митниците. Хубаво, от втори път може и да успее. Веднъж нали се пробва!? Ама по-скоро надали. Проблемът на България обаче не е този милиард. Проблем са 17-те, дето ще хвръкнат покрай "Белене". Знаете ли колко са 10 процента от 17 милиарда? Толкова много, че не една, не две, а сто и две партии ще се продадат на руснаците, за да свалят Борисов. Затова го слушат навсякъде. Затова не го оставят да си пусне казанчето без да са записали "Белана" ли ползва или "Пипи". Затова руски кръжок в едно живописно градче край Правец подпали фитила на „разкритията”. Всичко е затова – да не бъде България независима. Да може като кажат: „Строите Белене”, ние да строим. И след това тези 17 милиарда да ги плащаме аз, ти, децата ни, внуците ни. Ще ги плащаме много дълго. Почти толкова, колкото ще е нужно на продажните политически групировки да осребрят парите, получени за да свалят Борисов, да ни хвърлят в руска зависимост.

Ето това е големия заряд на тези избори – ще станем ли отново руска република. А не, че Бойко казал за някой си „педераст”. Педерасткото е на това да се възмущават хора, които не знаят как се пише 17 милиарда! Дано тези, „възмутените”, не отидат в неделя да гласуват. Защото тогава дупе да ни е яко. За тяхното не ми пука, тяхното дупе отдавна не е това, което беше. И затова си го въртят наляво и надясно. Сега – към Москва. Всъщност питайте детето си в Москва ли иска или на Запад. И тогава решете за кой да гласувате. Нали го правите в името на неговото бъдеще.