Селекцията в Черноморец започна ударно

Спорт

07-05-2013, 13:16

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

За следващия сезон ръководството на тима е обещало по-сериозни субсидии и финансово спокойствие

Днес в лагера на акулите акостираха две "кариоки". С това бе поставено началото на селекцията на Черноморец за новия сезон. Единият от футболистите, чиито имена за сега се пазят в тайна, е с много сериозна визитка. Играл е в първа дивизия на Португалия и Бразилия като нападател и е отбелязвал по 10-12 попадения на сезон, което се приема като отличен показател, особено ако се съотнесе с българското първенство. Другият футболист също е играл в Португалия като атакуващ халф. И двамата ще преминат пробен период, като през следващата седмица се предвижда и контрола, в която да се видят възможностите им в игра.

С това само започва процесът на селекция при акулите. За следващия сезон ръководството на тима е обещало по-сериозни субсидии и финансово спокойствие, за да могат да се преследват и по-високи резултати.

В същото време треньорския щаб обмисля с кои футболисти да е раздели през лятната пауза. Освен тях и тези, които преминат пробен период, със сигурност към тима ще се присъединят двама или трима от юношите старша възраст, които се представят силно в елитната юношеска група.