И най-смешните новини на света са...

Животът

07-05-2013, 14:22

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Сериен крадец на сутиени, заклещил се старец-беглец, изчезнали пет тона "Нутела" и още

По света се случват всякакви смешни случки, които не остават незабелязани от медиите. Германското списание "Шпигел" публикува собствена класация на най-странните новини.

Германка се оплакала на полицията, че от средата на март насам някой краде сутиените й. До момента й изчезнали 20 сутиена на стойност няколкостотин евро. Нищо друго не липсвало от простора. Полицията все още не е попаднала на следа от крадеца на бельото.

Отново в Германия 82-годишен старец се заклещил в климатична шахта при опит да избяга от болница. Това бил вторият му опит. Дядото, който има диабет, прекарал близо два часа заклещен в шахтата, докато го намерят. 20 души се включили в издирването. Накрая полицейско куче надушило "скривалището" на беглеца.

В германското селище Нидераула крадци отмъкнали пет тона течен шоколад "Нутела" от ремарке. Пак там бил отмъкнат и вагон с енергийни напитки.

През зимата на германската полиция се наложило два пъти да освободи една и съща кукумявка от комин. Птицата се заклещила два пъти в рамките на два часа на едно и също място в един същ комин в къща.

В Гърция пък бе намерено писмо в бутилка 23 години след подаването му. Германката Регина Е. изпратила посланието си по време на круиз на 1 януари 1990 година.

Французин държал 121 маймуни в мазето си в град Марсилия. Сред намерените 30 породи маймуни били и такива от застрашен вид. Мъжът ги държал при нечовешко условия. Животните са предадени на дом за животни.

 

Източник nestandartnoto.com