Изграждане на канализация променя движението в "Суходол"

Животът

07-05-2013, 17:20

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Строително-ремонтните дейности ще продължат до средата на юли

Изграждане на канализация ще промени движението на превозни средства и автобусите на градския транспорт в столичния квартал "Суходол", съобщиха от Столична община. Измененията ще продължат до средата на юли. До тогава всички строително-ремонтни дейности трябва да са приключили.

Sofiautre.bg публикува всички промени в движението в квартала:

От 7,00 часа на 8-и май до 24,00 часа на 10-и юни се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по ул. "Траян Танев" между ул. "Труд" и ул. "Жоте Илков".

От 7,00 часа на 11-и юни до 24,00 часа на 10-и юли се забранява влизането на превозни средства през кръстовище ул. "Бъдеще" – ул. "Траян Танев" – ул. "Труд". Временно се променя маршрута на автобусите по линия №56. От 4,30 часа на 8-и май до 4,30 часа на 11-и юни маршрутът на автобусна линия №56 ще е съответно от ул. "Суходолска" по ул. "Бъдеще", наляво по ул. "Траян Танев", надясно по ул "Кирил Христов" и по ул. "Прохладен път" до обръщателното ухо "Митница Суходол".

Разкриват се временни автобусни спирки: еднопосочна на ул. "Траян Тенев" на 30 метра след левия завой от ул. "Суходолска" в посока с. Мало Бучино – закриване във втори етап; двупосочна на ул. "Траян Тенев" при ул. "Момина сълза"; двупосочна на ул. "Кирил Христов" при ул. "Градина"; двупосочна на ул. "Кирил Христов" при ул. "Бели брод"; двупосочна на ул. "Кирил Христов" при р. Суходолска река;


От 4,30 часа на 11-и юни до 24,00 часа на 10-и юли промяната на маршрута на автобусна линия №56 е: от ул. "Суходолска" наляво по ул. "3-ти март", надясно по ул. "Овче поле" наляво по ул. "Траян Танев" надясно по ул. "Кирил Христов" и по ул. "Прохладен път" до обръщателното ухо "Митница Суходол". В посока център - от ул. "Траян Танев" надясно по ул. "3-ти март", ул. "Суходолска" и по маршрута си до ухо "Западен парк".

Разкриват се и временни автобусни спирки:
- еднопосочна на ул. "3-ти март" на 30 метра след левия завой от ул. "Суходолска" в посока с. Мало Бучино;
- двупосочна на ул. "Траян Тенев" при ул. "Момина сълза";
- двупосочна на ул. "Кирил Христов" при ул. "Градина";
- двупосочна на ул. "Кирил Христов" при ул. "Бели брод";
- двупосочна на ул. "Кирил Христов" при р. Суходолска река.