Акраян "Нелепа грешка на защитата"

Спорт

08-05-2013, 08:51

Снимка:

beroe.bg

Автор:

boshnakova1

Всичко от Автора

"Бяхме концентирани, но това е."

“Като цяло в този мач особено в първите минути не влязохме по най-добрия начин. С времето взехме инициативата. Логично поведохме още първото полувреме с 1:0. Продължихме през второто полувреме по същия начин. Търсихме на всяка цена победата и още един път след 12-13 мача да стигнем нашия максимум, въпреки че някои играчи ни липсват. Имахме положения, с които можехме да решим този мач. Една нелепа грешка в защита ни костваше днес победата.” – обощи Апкарян мача.


“Във футбола е така. Когато не вкараш… Ние имахме стопроцентови ситуации. Имахме голямо желание днес на всяка цена да победим. Нищо не ни интересуваше. Бяхме концентирани, но това е. 12-13 мача минаха в знаете какъв цикъл. Не можахме да вземем победата, която много желаехме.” – сподели още той.


“Старши-треньорът ще запознае играчите с пълната програма до финала. Най-очаквания днес мач.” – каза той по повод на програмата до финала.


“Нашата работа беше не само за този, а и за предните мачове да се опитаме да настроим играчите да не мислят за финала. Но вероятно при всеки е така, подсъзнателно мислите са насочени мислите. Както видяхте ние играем феърплей и нищо друго не ни интересува. Днес беше за пореден път така.” – обясни още треньорът.


“Искам да изтъкна, че имаше добро съдийство. Ако всеки мач е така, това ще е добре за футбола. Имаше дребни грешки, но си личеше, че човекът е дошъл да свири нормално.” – заяви Апкарян.


“Възстановяването на Венцислав Христов е добро. Надяваме се още в следващия мач да участва. Ще преценим на място, но лекаря дава положителни индикации за него.” – завърши той.