Актрисите с най-големи гърди в родното кино

Пловдив Лайф

08-05-2013, 14:23

Снимка:

hotzona.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Публиката изпада във възторг при вида на някои наши актриси

Казват, че не е важно да са големи, а просто да са стегнати! Ценителите на едрите бюстове обаче в никакъв случай няма да се съгласят с тази легенда, а веднага ще се заплеснат, ако зърнат някоя от нашите актриси-рекордьорки, пише Hotzona.bg. Огромни и секси бомби, за които се е погрижила природата, а не хирургът. Публиката редовно изпада във възторг от прелестите на тези красиви звезди на театъра, а някои от тях са се разголвали достатъчно.

Младата актриса Наталия Каракулева е любимка на еротичните фотографи. Тя е развявала гърдите си в няколко напълно голи сесии, сред които е и такава за „Плейбой”. Наталия с естествения и внушителен балкон е родом от Шумен. Тя е бивша моделка и направо ни се стъжни, когато разбрахме, че вече го играела скромна и надали ще я видим пак дибидюс… Жалко!   

Лора Мутишева е нейна достойна конкурентка. Актрисата от театър „София” се съблече натюр в един от спектаклите си и познайте дали продажбата на билети не тръгна стремглаво нагоре…

Майката на детето на Деян Донков и тя се слави като много надарена. Анастасия Ингилизова заслужава да бъде в подобна класация, кълнат се нейни обожатели, които непрекъснато следят изявите й.

Ева Тепавичарова не пада по-долу! Тя се прочу с ролята си на Йовка в „Столичани в повече” и така добре си разхожда бомбите на екран, че не се чудим защо сериалът има толкова висок рейтинг.

Няма как да забравим и за бюста на Ани Михайлова. Блондинката от „Шоуто на Канала е дамата с най-сочните гърди в нашия ефир, а отгоре на това ги е показвала в кино сцена от преди години, въпреки че днес не ще и да чуе за мъжки списания.