Маниачка си инжектира олио в лицето. Обезобрази се завинаги (ВИДЕО)

Животът

08-05-2013, 16:19

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Бившата моделка се превърна в чудовище. Сега съжалява

Пристрастена към пластичните операции жена си инжектира олио в лицето, когато лекари отказали да й правят повече пластични операции и да й слагат силикон. Бившата моделка Ханг Миоку останала завинаги обезобразена след домашната процедура за разкрасяване. Първо инжектирала цял флакон със силикон, закупен на черния пазар. След това Хан прибягнала до олиото, от което лицето й се подуло страшно и се обезобразило. Нейната история бе разказана от телевизия в Южна Корея, а зрителите дариха хиляди долари, с които жената да плати за коригираща операция.

Хирурзи вече са отстранили 60 грама силикон, олио и други чужди предмети от лицето й, както и 2000 грама от врата й. Въпреки това обаче жената продължава да е обезобразена. Тя признава, че съжалява много за случилото се и че си иска старото лице.

Ханг легнала за първи път под ножа на 28 години, след което се преместила в Япония, където продължила с процедурите. Тя бързо станала обсебена от идеята да има колкото се може по-гладка и мека кожа. В един момент обаче лекарите отказали да я оперират, след като лицето й станало видимо по-голямо.

Без да се съобразява с препоръките на медиците, Ханг успяла да се сдобие с флакон силикон и с помощта на спринцовка сама си го инжектирвала в лицето. Когато силиконът свършил, тя решила да го замести с олио.

Благодарение на редица операции, платени с дарения, размерът на лицето и врата й е намален, но те продължават да бъдат сериозно деформирани.

Вижте историята й!

 

Източник center-bg.com