Готова ли е Алисия за брак и дете с Ники Михайлов? (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

08-05-2013, 17:43

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Певицата очарова Пловдив със стил и красота, пуска нови парчета

Изкусителната Алисия очарова Пловдив. Чаровницата се появи в стилна бяла рокля и летни боти в същия цвят. Както винаги бе в крак с модните тенденции и не само по отношение на облеклото, но и по отношение на прическата. Наскоро нашумелият "Омбре" стил в косите остава задължителен за нея и този сезон. Нека не забравяме, че половинката на Ники Михайлов бе една от първите фолк певици, която опита този стил преди почти половин година. Сега Алисия мисли за нова визия, но не може да се сети за прическа и цвят на косата, които да не е пробвала все още.

Красавицата вече три години споделя живота си с Ники Михайлов. Влюбените гълъбчета обаче все още не са мислили да зарадват близките си с общ наследник.

Дететето е голяма отговорност. На този етап не сме готови за такова нещо, затова детето и сватбата ще почакат, пък ще видим какво ще стане след време, сподели Алисия в града на Тепетата.

Певицата съобщи на пловдивчани, че само преди броени дни е записала три нови парчета, които ще пуска на порции през тази година. Първата песен, която ще е с типично за лятото звучене, ще е достъпно за публиката съвсем скоро. То ще е подарък за тазгодишните абитуриенти. През есента с почитателите на певицата ще "пускаме сълзички", както тя сама се изрази, на следващото й парче. Очевидно то ще е балада, ако се има предвид начина, по който се изказа Алисия. И третата порция ще очакваме в края на 2013-та.

На час по лъжичка, за да е по-сладко, вметна шеговито Алисия. Това е начина, по който трябва да се осъществяват проектите й, за да имат добра реализация и да се превърнат в хитове, категорична бе тя.