Лиляна Павлова: Всяко заиграване с данъците ще увеличи сивата икономика

Новините

08-05-2013, 20:08

Автор:

boshnakova1

Всичко от Автора

"Крайно време е бизнесът и университетите да започнат реално да си сътрудничат."

"Всяко заиграване с данъците ще увеличи сивата икономика.  От ГЕРБ поемаме ангажимент да запазим ниските данъци“, заяви кандидатът за народен представител от старозагорски избирателен район Лиляна Павлова. Тя се срещна със служители на  предприятията "Евриком“ и "Хлебопроизводство“.


"Крайно време е бизнесът и университетите да  започнат реално да си сътрудничат.  Бизнесът трябва да е този, който да посочва какви кадри са необходими на икономиката ни“, подчерта Лиляна Павлова.  Тя бе попитана защо голяма част от младежите не могат да си намерят работа по специалността.


"В нашата програма сме заложили стимули за работодателите, за да могат да наемат повече хора до 29-годишна възраст. Младежката безработица е сериозен проблем, който можем да решим с помощта на европейските фондове“, подчерта Лиляна Павлова.


"За разлика от всички останали партии ние от ГЕРБ си признаваме грешките. Една от тях бе, че не вдигнахме парите за отглеждане на деца до 2 годишна възраст. Ако успеем да съставим правителство обезщетението за майчинство ще бъде изравнено с минималната работна заплата.“