Факултетът по биология се рекламира сред кандидат-студентите

Мисия Пловдив

09-05-2013, 11:35

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ден на отворените врати ще бъде организиран на 13-ти и 14-ти май

Студентски съвет към ПУ "Паисий Хилендарски" и студенти организират Ден на Отворените врати в Биологически факултет. Събитието има за цел да помогне на кандидат-студентите, запознавайки ги със специалностите, които предлага факултетът.

Ако мислиш, че биологията и обхващащите нейната сфера науки са спечелили твоя интерес и си се отправил към посоката на този факултет, то можеш да заповядаш на 13 и 14-ти май в сградата на Биологически факултет и да разбереш всичко от което се интересуваш, засягащо дисциплините на биологията, призовават организаторите. Учениците ще бъдат посрещани от студенти от  Биологическия факултет, които ще ги ориентират за разположението на интересуващите ги лаборатории и зали. Бъдещите студенти ще имат възможност да се обръщат със своите въпроси към преподаватели, които ще бъдат там, за да направят посещението им по-приятно и ползотворно. За улеснение на кандидат-студентите има изготвен график, по който могат да се ориентират в кой ден да заповядат спрямо това, което ги интересува около биологията.

В понеделник всеки, който се интересува от подспециалностите на Биохимия и Макробиология може да заповяда в сектор Биохимия след 11,30ч. ; сектор Микробиология – до 16,30ч.; Биология на развитието разглежда Клетъчна биология и Хистология може да посетите до 16,00ч. и сектор Генетика ще бъде на разположението на учениците понеделник и вторник.