Хотел “Фламинго Гранд” влезе в глобалната организация на голф туризма ИАГТО

Спорт

09-05-2013, 16:08

Снимка:

Dobrichutre

Автор:

Dobrichutre

Всичко от Автора

В нея членуват 500 туроператора

Петзвездният хотел “Фламинго Гранд” на ваканционно селище “Албена” стана член на Международната асоциация на голф туроператорите IAGTO.

Организацията реализира 85% от пакетите за голф почивки по света. Освен 500 туроператора, в ИАГТО членуват 1500 голф курорти, клубове, туристически бордове, хотели, медии и авиокомпании от близо 100 страни.

Представители на “Албена” участваха на Световното изложение по голф туризъм през 2011 г., когато България бе обявена за „Неоткрита голф дестинация на света ” за 2012 г. Те имаха срещи с президента и генералния мениджър на ИАГТО. Хотел “Фламинго Гранд” е посещаван от голф туроператори, генерални мениджъри и собственици на голф клубове и куроорти и от президента на Международната асоциация на пишещите за голф туризъм Юси Яконкари.

Сред гостите на “Албена” са били голф консултанти от Дома на голфа в Сейнт Андрюс, Шотландия. Членът на Кралския и Античен голф клуб в Сейнт Андрюс г-н  Малкълм Кемпбъл.

Членството на хотел “Фламинго Гранд” е признание за качеството на предлаганите туристически продукти във ваканционно селище “Албена” в навечерието на Световния шампионат по голф „Волво”, който ще се проведе на голф игрище „Тракийски скали”.