Евро депутатът Преслав Борисов откри офис в Добрич

Мисия Добрич

09-05-2013, 16:18

Автор:

Dobrichutre

Всичко от Автора

Офисът се намира на бул.“25-ти Септември“ 3

Депутатът от Европейския парламент Преслав Борисов откри информационен център в град Добрич.
Преслав Борисов е евродепутат от групата на Европеската народна партия и групата на ГЕРБ. Участва в комисиите по вътрешен пазар и защита на потребителите и по транспорт и туризъм.
„Откриваме този офис за гражданите  за да могат да се докоснат до институциите на Европейския съюз. Днес е ден на Европа, знаете че на тази дата преди 53 години е било дадено началото на Европейския съюз и ние не случайно избрахме тази дата, честитя на всички присъстващи празника и им пожелавам здраве и благоденствие“ , заяви Преслав Борисов.
Кандидатът за народен представител и областен координатор на ГЕРБ Румен Иванов, сподели задоволството си, че в Добрич вече има място, където всеки гражданин може да научи повече за възможностите, които европейските институции дават на гражданите, да получат информация и полезен съвет, и пожела успех на г-н Борисов.
На освещаването присъства и кмета на град Добрич Детелина Николова която каза, че е е радостна от това, че точно Преслав Борисов представлява Добруджа в Европейския парламент, защото знае каква е цената на земеделския труд, какви са проблемите на сектора и как може да се помогне на земеделците.
Тя дари символ на община град Добрич който да бъде окачен в европейския офис.
Преслав Борисов изнесе и лекция пред младежи от Добрич за структурата и функциите на ЕП и влиянието не европейските решения върху ежедневието на гражданите на ЕС.
Младежите се запознаха с работата на г-н Преслав Борисов в ЕП и дискутираха актуалните предизвикателства свързани с европейското развитие на България.