Отложиха премиерата на "Джурасик парк 4"

Животът

09-05-2013, 17:08

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Режисьор на четвъртата част е Колин Тревъроу

Компанията Universal реши да отложи премиерата на филма "Джурасик парк 4", съобщи Variety, цитиран от КРОСС. Компанията е решила да даде повече време на създателите на лентата, за да могат да създадат "най-добрата възможна" версия на проекта.

По-рано Universal планираше да пусне филма по екраните на 13 юни 2014.

Новата дата на премиерата все още не е обявена.

Малко преди това някои от членовете на снимачния екип съобщиха, че излизането на филма вероятно ще бъде отложено. Съобщаваше се също, че началото на снимките, насрочено за 24 юни, е било отменено, но информациите не бяха официално потвърдени.

Режисьор на четвъртата част на „Джурасик парк" е Колин Тревъроу. Стивън Спилбърг продължава да бъде част от екипа на проекта в ролята си на изпълнителен продуцент. За момента лентата няма актьорски състав, но според информация от сайта на Variety Тревъроу е имал срещи с актьорите Дейвид Ойелоуо ("Джак Ричър") и Брайс Далас Хауърд ("Селото").

Завършеният сценарий на "Джурасик парк 4" е дело на Рик Джафа и Аманда Силвър ("Възходът на планетата на маймуните"), а за снимките екипа на Колин Тревъроу ще използва триизмерни камери.