Бойко за Бургас: Дръпнахте пред Варна, защото имате кмет

Мисия Бургас

09-05-2013, 23:26

Снимка:

Славея Стоянова

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Десетки привърженици на бившия премиер се събраха в Летния театър, за да вземат автограф и да се снимат с него

София и Бургас са градовете, в които най-ясно си личи разликата с останалите градове. И причината за това е, че в тях ГЕРБ повтори управленския си мандат. Мечтите на софиянци вече са реалност и те ги ползват, в Бургас жителите на кв. "Меден рудник" вече не чакат по 2-3 часа да отидат на работа, защото вече има прекрасна естакада.

Това заяви в Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Десетки привърженици на бившия премиер се събраха в Летния театър, за да вземат автограф и да се снимат с него.

Видно е, че Бургас много дръпна пред Варна, така е, защото има правителство и кмет, посочи Борисов.

Той съобщи, че магистрала "Тракия" ще бъде готова на 1 юли, въпреки че това трябвало да се случи месец по-рано, но заради предсрочните избори сроковете се променили.

"Само това да сме направили - пътят към София, трябва да гласувате за нас", заяви Борисов и допълни, че в най-голямата криза неговият кабинет е извършил повече строителство от предишните управляващи.

Думите му бяха посрещнати с мощни възгласи и развети знаменца. На места в публиката се мяркаха и плакати. "Г-н Борисов, Бургас ви обича" гласяха думите на един от тях.