ГЕРБ Пловдив област закриват кампанията в Асеновград

Мисия Пловдив

10-05-2013, 06:55

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

За настроението ще се погрижат ансамбъл "Тракия“ и оркестър "Канарите".

ПП ГЕРБ Пловдив област ще закрие предизборната си кампания в Асеновград . Кандидатите за народни представители от листата, водена от Здравко Димитров,  ще се срещнат от 19.00ч. с жителите на общината. Те за последно ще  дадат отговор на въпросите защо трябва да се гласува на 12 май и защо да изберем в бюлетината №15. На специална сцена в центъра на града всички ще могат да личностите, които ще се борят за доверието на избирателите. За настроението на асеновградчани ще се погрижат ансамбъл „Тракия“ и оркестър "Канарите".

Преди заключителната вечер кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ Пловдив област се срещнаха с избирателите в община Стамболийски. На площада пред Културния дом в града жителите на общината имаха възможност лично да се запознаят с лицата в листата. Домакин на срещата беше председателят на общинския съвет на община Стамболийски и председател на общинската организация на ПП ГЕРБ Никола Дочев.
Всички виждаме направеното от ПП ГЕРБ през изминалия мандат. Затова на 12 май гласувайте с бюлетина №15, за да продължат добрите промени за страната ни, призова Дочев. Пред избирателите застана и капитанът на отбора Здравко Димитров.

Тези хора зад мен са най-добрите, те ще защитят Вашите интереси. Вярно е, че партията направи грешки, но ние имаме желание и воля да променим нещата, да поправим пропуските. За това искаме да ни подкрепите, имайте ни доверие и изберете в бюлетината №15, заяви Димитров