ЦСКА връща Стойчо Младенов на "Армията"

Емил Костадинов в основата на преговорите с Екзекутора

В ЦСКА е започнала операция по завръщането на Стойчо Младенов начело на тима. Новината публикува вестник "Меридиан Мач". Преговорите са започнали веднага след загубата от Левски с 0:1, като главно действащо лице в разговорите от страна на клубната управа е Емил Костадинов.

Екзекутора на Ливърпул  е дал положителен отговор на Екзекутора на "петлите" от "Парк де Пренс", но поискал среща със собствениците на клуба от "Титан".

В преговорите, Костадинов е помолил треньора на "червените" от есента на миналата година за отсрочка на парите, които ЦСКА му дължи.

Директорът на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла бил натоварен с разузнавателна мисия за връщането на Стойчо. Той трябвало да провери при какви условия треньорът би се върнал в клуба. От "АСрмията" се похвалили пред вестника, че Стойчо вече се е срещнал с Майкъла в офиса му за първи разговор. Това е станало няколко дни след загубата от Левски и непосредствено преди мачовете с Ботев и Монтана.

Президентът на ЦСКА Димитър Борисов бил на мнение, че само Екзекутора на Ливърпул може да сложи ред в отбора и да се справи със звездите Платини и Камбуров. Освен това връщането на треньора ще тушира напрежението между фенове и ръководство.

Шансовете Младенов да се върне се увеличават и от факта, че другият собственик на ЦСКА - Иво Иванов, се оттегли от управлението.