Ветераните на Черноморец и Нефтохимик откриват Каменица Фен Купа

Спорт

10-05-2013, 10:51

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Мачовете на комплекс „Каменица Арена” ще започнат в 17:30 часа днес

С мач между ветераните на Черноморец и Нефтохимик днес започват са полуфиналните двубои за „Каменица фен купа”, които ще се играят на спортен комплекс „Каменица Арена”.

Наред с обновената игрова схема и голямата награда, която за първи път ще пренесе шампионите и трима приятели чак до Бразилия, специално за полуфинала за Бургас, Карнобат и Ямбол, за първи път в единадесетгодишната история на турнира, голяма част от дербитата в Kamenitza Фен Купа ще се играят на осветление.

Мачовете на комплекс „Каменица Арена” в Бургас ще започнат в 17:30 часа в петък (10 май) и ще продължат до късните часове на деня, както и от 9:00 до 17:30 в събота (11 май). За късния следобед в петък е предвидено и официалното откриване и демонстративния мач между ветераните на местните Нефтохимик и Черноморец. Да се включи в откриването е поканен Димитър Димитров – Херо, а сред „обичайните заподозрени” в битката за регионалната Фен Купа ще бъде тимът на Ахелой, подсилен от бившите професионалисти Георги Чиликов, Милен Георгиев, Пламен Крумов и много други известни бургаски футболисти.