Чудо! Отмениха гол заради гавра с Локо (ВИДЕО)

Спорт

11-05-2013, 12:28

Снимка:

lportala.net

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Смърфовете се класираха за бараж в Елитната група до 19 години след победа с 3:2 над Асеновец

Юношите на Локо (Пд) старша възраст се класираха на бараж за влизане в Елитната група до 19 години. Това стана след победа с 3:2 като гост над Асеновец в дербито от регионалната надпревара.

По този начин черно-белите са недостижими на върха до края на редовния сезон и ще играят допълнителни плейофи за място в елита.

Припомняме, че миналата година малките смърфове загубиха решителния бараж срещу Велбъжд (Кн) и по този начин пропуснаха втори пореден сезон при най-добрите, след като изпаднаха със съмнителни резултати в първата година от управлението на Коко Динев.

Николай Петков и трениращите при мъжете Запрян Запрянов и Росен Колев вкараха по едно попадение на стадион „Шипка”.

Мачът ще се запомни с изключително грубата игра на домакините, 3 червени картона (два за Асеновец и един за Локо) и един отменен гол на асеновградчани заради гавра с противника.

Това стана през второто полувреме, когато Неджиб Неджиб преодоля вратаря на Локо и остана сам срещу мрежата. Вместо да вкара с директен удар обаче, нападателят си спря топката на голлинията и от легнало положение я вкара с глава.

Реферът Красимир Попов спази нововъведените правила и отмени гола, показвайки жълт картон на Неджиб заради неспортсменско поведение.

Вижте цялата ситуация в 2,44 минута от видеото по-долу, заснето от неофициалния сайт на Локо lportala.net!