Още няколко часа остават за регистрация на застъпниците

Новините

11-05-2013, 13:17

Автор:

burgas.utre.bg

Всичко от Автора

Без електрорен носител наблюдателите няма да се приемат, уточниха от РИК

РИК Бургас указва на регистрираните за участие партии и коалиции от партии, че днес до 18,00 часа могат да представят в РИК предложения за регистриране на застъпници по образец (Приложение № 40 от изборните книжа).

Към предложението задължително се представя списък на застъпниците по образец в 2 екземпляра на хартиен носител и задължително и на електронен носител. От РИК - Бургас, уточниха че няма да приемат документите за регистрация на застъпници, ако не са придружени от електронен носител със списък на застъпниците.

Предложението и списъкът се подписват от лицето, представляващо партията или коалицията от партии. Когато партията или коалицията от партии се представлява съвместно от няколко лица,предложението и списъкът се подписват от всички представляващи.

Предложението и списъкът на партиите и коалициите от партии могат да бъдат подписани и от лице/а, изрично упълномощено/и от представляващия/ите партията/коалицията от партии. В този случай при подаване на предложението се представя и заверено копие от пълномощното.