Антон Спасов: Искам Купата и девет точки до края

Спорт

13-05-2013, 14:09

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Готов е и планът за лятната подготовка - разкри треньорът

Старши треньорът на Нефтохимик Антон Спасов даде пресконференция преди двубоя от 24-тия кръг в Б група, между отборите на Нефтохимик и Калиакра Каварна, който е утре от 18 часа на стадион Лазур.

- "Предупредил съм момчетата, че не трябва да има никакво отпускане до края на сезона, въпреки, че вече сме се класирали за А група – каза треньорът. В тези мачове трябва да покажем освободена игра и да запишем 6 точки. Като прибавим и служебната победа в следващия кръг, трябва да завършим с възможния максимум. Футболистите и феновете искат да вдигнем купата за първото място в Бургас.

В отбора няма контузени футболисти, а наказаните Христо Лемперов и Любо Божинов се връщат. Днес имаме тренировка от 17 часа в Долно Езерово и ще определим групата за мача" - завърши Спасов.

Запитан за плановете за подготовка и селекция треньорът заяви, че вече е наясно за кои постове ще трябва да се вземат нови играчи, като подчерта, че конкретни имена ще бъдат обявени, когато се подпишат договорите с футболистите. Засега треньорският екип се е спрял на няколко опитни играчи, които да предадат своя опит на младите в отбора.

В същото време е почти готов и планът за лятната подготовка - разкри треньорът, като точните дати и местата за лагери ще бъдат уточнени, когато от БФС обявят датата за началото на новото първенство. Снимка на Деня

Щрихи от Плевен