Яне очаква размирици, фалити и политическа нестабилност

Политика

13-05-2013, 15:10

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Емил Кабаиванов сдава СДС

Костов хвърли оставката

Победата на четирите партии е пирова, смята лидерът на РЗС

Тези избори бяха връх на политическия разврат за целия преход. Ценностите и идеите бяха подменени с брокерски мрежи за купуване на гласове чрез още по-нагли схеми от предишни избори. Победата на четирите партии е пирова. В рамките на една година ние очакваме размирици, трусове, фалити и политическа нестабилност.

Това заяви в официално съобщение лидерът на РЗС Яне Янев. Неговата партия не можа да събере достатъчно гласове и остана извън разпределението на депутатските места.

Над 50% от българските граждани бойкотираха политическото статукво и показаха, че искат не смяна на лицата, а смяна на модела. Вярваме, че няма по-спасителна кауза за България от Нова Конституция. Затова ние ще останем верни на тази идея докрай, но ще преосмислим стратегията си за нейното постигане. Заявяваме категоричната си решимост да продължим борбата срещу най-голямото зло на прехода – корупцията. РЗС ще продължи да бъде разобличител на всяко самозабравило се управление, което иска да ощетява българския народ заради лични облаги, пише още в обръщението.