С градски транспорт на концерта на Бон Джоуви

Гражданите с карта за всички линии на градския транспорт могат да паркират безплатно на паркинга на метростанция "Цариградско шосе"

Общественият транспорт в столицата може да бъде ползван за придвижване към и от Националния стадион "Васил Левски" за концерта на Bon Jovi днес, съобщиха от Столична община.

Въведени бяха промени в столичния транспорт заради концерта. От 8.00 часа днес до 20.00 часа на 15 май 2013г. паркирането на пътни превозни средства е забранено, с изключение на автомобил рег.№СА 1421 НН на паркинга на бул."Евлоги и Христо Георгиеви" между бул."Цар Освободител" и ул."Ген.Гурко", посока НДК зад спирката на масов градски транспорт.

В обхвата от 400 метра до стадиона има десет спирки на обществения транспорт – на трамваи с номера 10, 12 и 18 и на автобуси с номера 9, 72, 75, 76, 84, 94, 204, 213, 306, 604.

В непосредствена близост до стадиона е едноименната метростанция. Притежателите на персонализирана карта за всички линии на градския транспорт могат да паркират на паркинга на метростанция "Цариградско шосе" и с метрото да стигнат до стадиона.

Има възможоност по същият начин да се ползват и паркингите на метростанциите "Ломско шосе" и "Джеймс баучер".

Бон Джоуви ще свирят тази вечер за първи път в София. Бандата избра българската столица за начало на европейското си турне, наречено Because We Can.