Чужденци бягат от Черноморец

Спорт

14-05-2013, 12:52

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Пламен Киряков отрече ка­тегорично "Черноморец" да има проблеми с лиценза за новия сезон

Двама от чужденците в "Черноморец" твърдо са решили да се махат от отбо­ра, пише днес "24 часа".
Янис Юсеф и Лорис Арно се оплакали, че не са полу­чавали заплати, откакто пристигнаха в Бургас през зимата. Юсеф, който пред свои авери в Бургас се по­хвалил, че има запитване за него от ЦСКА, искал да раз­трогне договора си с бургаз­лии на секундата. Францу­зинът с алжирско потекло дори е заплашил, че ще сези­ра УЕФА.
Арно, който също по-че­сто е контузен и не може да се пребори за титулярно мя­сто, не е доволен от престоя си в "Черноморец" и бил го­тов да си тръгне веднага. 
"И ние не сме доволни и не ги искаме. Янис Юсеф, освен да разхожда фланелката по терена в мачовете, в които е здрав и му се дава шанс, дру­го не прави. Затова ли да му плащаме?", коментира си­туацията изпълнителният директор на "Черноморец" Пламен Киряков.
"Няма да е първият, кой­то ни плаши с УЕФА. А с Арно сме се разбрали, че е нещо като на пробен период при нас до лятото", добави Киряков. 
Силният човек на стадион "Лазур" отрече ка­тегорично "Черноморец" да има ядове с лиценза за новия сезон. "Изпълнили сме всички режими, касаещи получава­нето на лиценз, така че мя­сто за притеснение няма", разкри Пламен Киряков.