10 секси мъже, които някога са били жени (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

14-05-2013, 13:33

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Няма да повярвате колко много хора се определят не само като трансексуални, ами и пристъпват към смяна на пола си, подтикнати от чувството, че са затворени в чуждо тяло.

Убедени сме, че ако не ви кажем, никога няма да разберете, че следните мъже някога са били жени. Още повече, че са доста сексапилни мъже...

Балиан Бушбаум

Балиан Бушбаум е роден през 1980 г. като Ивон, която през 1999 г. става шампионка на Германия на овчарски скок.  Атлетичната спортистка, обаче, никога не се е чувствала като жена. Започнала усилени тренировки още с навлизането си в пубертета, за да спре растежа на гърдите си. А през 2007 г. Ивон започва дългия процес по смяна на пола си, превръщайки се в Балиан (по името на герой от филма “Небесно царство”).  През 2008 г. Балиан получава напълно функциониращ и перфектно изглеждащ пенис, има си дългогодишна приятелки и работи като треньор на висок скок (и редовно влиза в ролята на фотомодел заради небивалия медиен интерес към него).

Бък Ейнджъл

Бък Ейнджъл е продуцент на порно филми и лично участва в тях. Дори печели награда за трансексуален порно актьор. Той е истинска звезда в организацията ЛГБТ (Лесбийки, Гейове, Бисексуални и Трансексуални).  Бък отстранява по оперативен път гърдите си и претърпява още редица операции, а в момента работи като адвокат, учител и писател, притежава собствена продуцентска къща и е щастливо женен за Илейн Ейнджъл.

Лорън Камерън

Лорън е американски фотограф и писател. Автопортретите и портретите на лесбийки и трансексуални са основна част от творчеството му. Дори документира подробно и открито процеса на половата си трансформация.

Иън Харви

Иън е комедиен актьор (от този тип актьори, които застават сами с микрофона на сцената и целта им е да разсмеят публиката) и често използва трансексуалността си в скечовете си, дори има собствено комедийно шоу.

Лукас Силвейра

Надали ще познаете, че под множеството татуировки покриващи Лукас се крие тялото на жена. Той е поредният мъжкар, родил се като жена през 1979 г. и извървял дългия път към срещуположния пол. В момента Лукас е известен канадски рок музикант – китарист, вокалист и автор на песните на рок бандата The Cliks. Има и издаден и самостоятелен албум.

Роко Каятос (Катастрофата)

Роко е продуцент и първият американски хип-хоп изпълнител, обявил публично трансексуалността си.

Томас Бийти

Той е първият бременен трансексуален мъж в света. Въпреки смяната на пола си, по желание на Томас, детеродните му органи остават функциониращи. Така след инвитро оплождане с донорска сперма Томас станал баща, или може би майка, на 3 деца, които лично износил.

Райън Саланс

През 2005 г. Кимбърли официално се превърнала в Райън  – сексапилен мъж, който работи като адвокат, защитаващ правата и интересите на трансексуалните хора. И като много други трансексуални хора, Райън се превръща в медийна звезда и се снима за корицата на много списания.

Андреас Кригер

Андреас е била германска лекоатлетка в тласкането на гюле. Още със започването си да спортува е приемала стероиди с цел да подобри физическата си форма, а оттам и постиженията си. Но освен това тя започнала да добива все по-мъжки вид,  а също и да се чувства много повече мъж заради приема на стероиди, а не жена, както твърди Андреас. И подобно на Балиан, Андреас се оттегля от спорта, за да се трансформира в мъж, което става през 1997 г.

Чаз Боно

След 25 години от раждането си Частити – дъщерята на Шер, става лесбийка и не след дълго се превръща в мъж. Това е навярно най-известният трансексуален мъж.

Източник: rozali.com