Малчугани напълниха новото игрище в "Тракия"

Мисия Пловдив

14-05-2013, 13:49

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Футболен турнир за деца до 7 години събра 40 отбора от Пловдив и региона

40 отбора от детските градини на Пловдив, както и представители на общините Стамболийски, Марица и Родопи, се включиха във футболния турнир за деца до 7 години. Надпреварата е рганизирана от РС на БФС Пловдив, Учебен център "Данивер" и е със съдействиета на Община Пловдив – район "Тракия".

Отборите са разделени в 10 квалификационни групи по 4.

До 11 май се изиграха всички мачове в групите – общо 30. В следващата фаза продължават 10 отбора, класирали се на 1-во място в своята група. Всички мачове се изиграха на детско футболно игрище "Тракия", открито със съдействието на фен клуба на Манчестър юнайтед.

По програма на 13 май се изиграха пет срещи между класирали се за следващия етап – директни елиминации. Срещите отново се проведоха на новото футболно игрище. Победителите от директните елиминации заедно със загубилия с най-добра голова разлика отбор образуват две полуфинални групи по 3 отбора. В двете групи ще се играе всеки срещу всеки. Победителите играят на финал, а загубилите – на малък финал за трето и четвърто място.

Полуфиналните мачове ще се играят на 15 май от 16 ч.

На 16 май ще се изиграят двубоите за трето и четвърто място от 16 ч., а големият финал - от 16,30 ч. Награждаването на финалистите и закриването на турнира е насрочено за 17 ч.