Променят се маршрутите на автобусите с номера 306 и 413

Мисия София

14-05-2013, 14:37

Снимка:

архив

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Те влизат в сила от 15 май до края на годината

Маршрутите на автобусите по линии с номера 306 и 413 ще бъдат променени заради строителството на първия етап от продължението на метрото от станция "Младост 1" до станция "Бизнес парк" в жк "Младост 4", съобщиха от Столична община.

От 15 май до 31 декември 2013 година се въвежда временна организация на движението по част от бул. "Ал. Малинов" - забранява се движението на превозни средства по лявото платно за движение между ул. "Филип Аврамов" и ул. "Проф. Ал. Тодоров – Балан". Движението на превозни средства в двете посоки ще се извършва в дясното платно за движение в участъка.

В посока жк „Младост 2” автобусите по линия номер 306 ще се движат от ул. "Йерусалим" по бул. "Андрей Сахаров" в посока кръстовището на две нива над бул. "Андрей Ляпчев" и от там до крайната си спирка – двупосочно. Превозните средства ще спират на всички съществуващи спирки.

В посока Централна жп гара автобусите по линия номер 413 ще се движат от ул. "Атанас Москов" направо по ул. "Проф. Ал. Тодоров – Балан", ул. "Св. Киприян", по дясната лента при кръстовището на две нива над бул. "Андрей Ляпчев" и оттам по бул. "Андрей Ляпчев" по маршрута си – двупосочно. Превозните средства ще спират на новоразкритите временни спирки "Естакадата ж.к. „Младост 2".