Първа целувка на Део и Елена (СНИМКИ)

Булевард

14-05-2013, 15:22

Снимка:

Dancing Stars

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Двамата с двойна победа в Dancing Stars

Део и Елена спечелиха  двойна победа снощи в Dancing Stars – индивидуална за салса, подкрепена с тяхната първа целувка в шоуто, и отборна, с уникално брейк-изпълнение на Део.

Танцовият дуел между двата звездни отбора с капитани Стелла и Део бе борба за 10 точки, които победителите имат възможност да добавят към личния си резултат.

Отборът на Део нокаутира този на Стелла и взриви сцената с хита Gangnam Style. Отборът на Стелла направи много сложна хореография по песента Call Me May be, но въпреки ентусиазма и каскадьорските поддръжки, Румен, Ралица, Елен, Калоян, Наско, Ангел и Дорина, не успяха да спечелят журито и публиката на своя страна.

Елиминираният в петък Люси Иларионов се върна на сцената с главна роля в отбора, подкрепен от най-малката звезда на брейк-денс формацията Macosa Nostra - Красимир.

Петко и Яна бяха определени като най-страстната двойка, но понесоха сериозни критики за танца си и са с предпоследен резултат. Победителите от миналата седмица Ангел и Дорина отново се представиха блестящо, спечелиха журито и дори изтръгнаха щастливо възклицание  от Алфердо Торес, че "Това е салса".