Митов: Няма да пазя никого за Лудогорец

Спорт

14-05-2013, 16:53

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Ще бием Берое за трети път, тренираме и дузпи", заяви треньорът на Левски

Треньорът на Левски Николай Митов е категоричен, че няма да пази футболистите си в предстоящия финал за Купата на България с Берое утре.

Наставикът на "сините" ще може да използва най-добрите си футболисти и ще го направи. Той заяви, че на "Герена" мислят само за този мач, а след това ще отправят поглед към дербито с Лудогорец в събота.

"Въобще не мислим за мача с Лудогорец в събота. Само Берое ние е в главите. Хвърляме се за Купата на България, това е финал. Всички са готови, Кристовао Рамос и Базил де Карвальо също. Ще разполагам с група от 21 футболисти, като няма да пазя нито един от ирачите за мача с Лудогорец. Има огън в очите на футболистите, но трябва да го покажат и на терена. Левски няколко години няма трофей и искам да спечелим купата. Бихме два пъти Берое тази година, искам да ги бием и трети път. Тренираме и дузпи, защото това е част от играта. Левски винаги е фаворит в мачовете у нас, същото е и сега. Берое има добър състав, знам силните и слабите им страни. Не съм се чувал с Илиан Илиев, но той има голям принос да играем на този финал. Не ме интересуват другите, Левски винаги играе феърплей", заяви Николай Митов на пресконференция преди утрешния финал.

Още спортни новини четете тук