Панорама на рекламната фотография в Панаира

Мисия Пловдив

15-05-2013, 06:35

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

70 творби излагат на "ПринтКом 2013"

70 творби на 16 български фотографи ще демонстрират влиянието на изкуството върху рекламата в специална експозиция, която ще бъде част от Международната изложба за печатна комуникация "ПринтКом 2013".  Националният форум на тема "Фотографската метафора в рекламата" акцентира на връзката между рекламната фотография, графичния дизайн, предпечата, традиционния и дигиталния печат.

Промените в света на печатната комуникация, помагащи на фирмите да презентират по-добре своя имидж и своите стоки, са във фокуса на "ПринтКом 2013".

В деловата програма са предвидени презентации на финансиращи инструменти, предлагани от Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия, на системата за електронни търгове за обществени поръчки, разработена от БОРКОР, и на най-нови изделия.

Международен конкурс за панаирен плакат е едно от съпътстващите събития на изложението. 64 плаката на 24 панаирни организации от 17 държави се състезават в уникалната съвместна проява на Международен панаир Пловдив и Международната асоциация на изложбената индустрия UFI. В Националния конкурс за фирмен календар участват 18 експоната.

Победителите ще бъдат обявени при откриването на изложението. Тогава ще станат ясни имената и на новите носители на титлите Печатар на годината и Търговец на годината, определени от Съюза на печатарската индустрия в България.

Форумът започва днес и продължава до 18 май, събота.