Алергичен пристъп на Джон Бон Джоуви не помрачи 40 000

Булевард

15-05-2013, 11:21

Снимка:

Болкан Ентъртейнмънт

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Над 40 000 щуряха с Bon Jovi

Една незабравима вечер с неочакван финал

Bon Jovi сбъднаха мечтата на 40 000 души, които препълниха стадион "Васил Левски", за да видят своите любимци.

Няколко часа преди концерта вече витаеше Bon Jovi атмосфера, хиляди българи, гърци, сърби, англичани кротко пийваха бира пред стадиона. Музиката бе навсякъде, а настроението отлично. Още повече, че времето се смили и някои прогнози за дъжд не се сбъднаха.

Деца, родители, баби и дядовци чинно се редяха на огромни опашки за да влязат и независимо, че това отнемаше повече от половин час не се чу никакво недоволство. Всички говореха за дебютния концерт на Bon Jovi в България.

Първо на сцената се качи родната банда D2, като Кърнев и компания предложиха динамичен сет и видимо се забавляваха с публиката, която изпълни националния стадион.

Но всички чакаха на сцената Джон, а когато на стените бе изписано "Show time 20.45" морето от хора започна да бучи неистово.

Сцената бе уникална, във формата на ретро автомобил, и всички предчувстваха своето най-добро музикално пътешествие с любимците си.

Хубаво време, пълни трибуни, светлинно шоу и безспорни хитове - това видяха и усетиха почитателите на бандата.  

Над два часа култовата банда редува хитове и парчета от новия си албум "What About Now", прозвучаха вечни парчета като "It's My Life", "I Will Be There For You", "Livin' On a Prayer", "Bed Of Roses".

В средата на концерта видимо си пролича, че Джон има проблем, но стисна зъби и с българския флаг на своята китара продължи шоуто.

Финалът преди да прозвучи "Wanted Dead Or Alive" беше неочакван и донякъде стъписа публиката.

"Това не съм аз, не мога да продължа", заяви Джон Бон Джоуви. Певецът получи алергична реакция, и това си пролича и във външния му вид и по време на изпълненията.

Без очакваните бисове концертът свърши сякаш в нищото, прожекторите светнаха, което бе ясен знак, че това е края. Но разочаровани нямаше - Bon Jovi подриха една незабравима вечер на 40 000 свои почитатели.