Мис и Мистър Академика с луксозен подарък от хотел "Лайпциг"

"OPEN STUDENT FEST" обедини студентите на Пловдив

И хотел "Лайпциг" Пловдив дава своя принос към тазгодишния "OPEN STUDENT FEST".

Два романтични пакета, включващи нощувка във ВИП апартамент, пенливо вино, фруктиера с плодове, свещи и джакузи с ароматни соли, ще получат новите Мис и Мистър Академика.

Карти с безплатни посещения за плаж 9-ти километър пък ще има за всички участници, както и за организаторите на фестивала. След конкурса започва Open Air Party на 9-ти км – началото е 24, 00часа.

За шеста поредна година студентите на Пловдив се обединиха за "OPEN STUDENT FEST". Фестивалът, който продължава до петък, е с подкрепата на община Пловдив и областната администрация. Тази година инициативата протича под надслов "ПЛОВДИВ – КАНДИДАТ ЗА ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НА КУЛТУРАТА ПРЕЗ СТУДЕНТСКИТЕ ОЧИ 2019", а всички събрани средства отиват за благородна кауза - закупуване на лекарства за децата с онкологични заболявания в отделението по детска онкохематология към УМБАЛ "Свети Георги".

До 18 май, събота, се провеждат куп мероприятия, включващи състезания между университетите, фотоконкурс, демонстрация на средновековни бойни изкуства, театрални постановки и тематични партита. В рамките на тазгодишното издание на феста ще се проведе и традиционният Античен фестивал, организиран от Община Пловдив. Традиционен стана и конкурсът "Мис и Мистър Академика", в който ще участват по две двойки от всеки университет. Състезанието ще бъде в три кръга, като участниците ще се представят в римски тоги, облекла, според изучаваната от тях специалност, костюми и вечерни рокли.

Пред всички университети ще се продават специални гривни, струващи 1 лев, които дават достъп до всички мероприятия.