Иво Тонев само пред SL: Съдба! Върна ни се за ЦСКА и Миньор

Спорт

16-05-2013, 15:27

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Доволен съм, че има дух, не съм говорил с Батков, каза шефът на Левски

Силният човек в Левски Иво Тонев говори единствено пред Sportline.bg след драматичния финал за Купата на България между "сините" и Берое, загубен от отбора му след дузпи. Тонев не говори пред медиите в Ловеч вчера. Днес отдели внимание специално на читателите на нашата медия.

"Първо искам да кажа, че целият ни отбор заслужава уважение за второто полувреме, което изигра в Ловеч. Положително е с човек по-малко на терена да вкараш два гола и да стигнеш от 1:3 до 3:3, да вкараш мача в продължения. Там пък имахме две реални положения за гол. Това на Силва в последната минута бе най-чисто, жалко, че не вкара. Не е редно да говорим за късмет, че не ни се е усмихнал при дузпите. Човек трябва да помни. Бихме ЦСКА и Миньор в последните минути, сега пропуснахме в последната на продължението и изгубихме. Върна се, такава ни е съдбата. Лошото е, че Берое ни вкара три гола след наши фрапантни грешки", каза Тонев.

"Положителното е, че има дух, левскарски дух, с който стигнахме до обрата. Поехме много рискове, загубихме Купата на България и сега не ми остава нищо друго, освен да честитя на Берое трофея. Не съм говорил с Тодор Батков след мача в Ловеч. Знаете, много съм емоционален, изживявам всичко. Заради това гледам да не коментирам веднага след края на даден двубой", добави шефът на Левски.