Арно, Уатара, Трифонов и Балджийски аут за Локо София

Спорт

16-05-2013, 16:03

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

"Не се считаме за голям фаворит в мача" заяви Петър Колев

„За нашите футболисти е важно да доиграят сезона максимално сериозно, за да можем и ние да направим своите изводи, да разберем на кого можем да разчитаме каза на пресконференция днес помощникът на Херо Петър Колев. Въпрос на характер и лична настройка от всеки футболист е да даде всичко от себе си както в този мач, така и в останалите до края на сезона. Нямали сме за цел да се връщаме на минали моменти и срещи, за да надъхваме допълнително играчите. На преден план трябва да излезе тяхната амбиция, която да покаже, че имат бъдеще в този отбор – добави той.

Не успяхме да организираме контрола на мястото на мача, който не играхме с „Етър“, но направихме учебна игра. Имаше хора на проби, които успяхме да видим в нея. Използвахме времето си рационално и считам, че сме готови за мача с „Локомотив“ София - призна треньорът.

От групата за мача отпадат Исуф Уатара, Лорис Арно, Тихомир Трифонов и Балджийски. С проблеми е Лъчо Балтанов, но ще се опитаме с инжекции и медикаменти да притъпим болката му в коляното, за да може той да вземе участие. Това се случи в последния момент. Смятахме, че имаме достатъчно хора и затова пуснахме Милчо Ангелов и Станислав Дрянов да помогнат на елитната ни юношеска формация, но в сегашната ситуация сигурно и те ще вземат участие - каза още Колев.

Знаем с какви футболисти разполага нашия опонент. Имат доста дълга скамейка за България, около 28-29 опитни състезатели. Именно затова ние не се считаме за някакъв голям фаворит в мача, но ще излезем и ще направим така, че с поведението си да разсеем всякакви съмнения, ако в някой има такива.