Люси Иларионов пред фалит заради жена

Булевард

16-05-2013, 17:15

Снимка:

НОВА ТВ

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Люси Иларионов рони горчиви сълзи

Танцуващият режисьор харчел всичко за виетнамчето

Lifestyle.bg разказа, че след отпадането от "Денсинг старс" Люси плакал цяла нощ,

но столичните клюкари в светските среди са много по-подробни и безмилостни към сочния танцьор.

Един от слуховете гласи, че азиатския любовник бил фалирал. Той харчел всичките спечелени с пот на челото пари за виетнамската си приятелка, която направи певица.

За да вдигне кариерата й Людмил плащал всички нейни разходи за песни, тоалети, фотосесии и клипове, за съжаление инвестицията нямала възвращаемост  и Люската се надявал да закърпи бюджета с пари от танцувалното предаване.

Друга пикантна клюка разнася певица, която е снимала клип под режисурата на "колосалния" Иларионов. Въпросната дама разказва под сурдинка, че бившият певец на Up Down  предложил голяма отстъпка от цената за видео ако певицата го пусне в леглото си. Тя обаче не може да опише разочарованието, което изпитала виждайки великия режисьор гол. Под многобройните пластове сланина се криел мъничък и немощен пенис. За ужас на режисьора певицата изпаднала в смях и отказала сделката.

Светските клюкари се чудят защо Люси не разказва за тези си сексуални "подвизи", след като е започнал да се хвали с кои жени е преспал.

Според мълвата Люси бил толкова комплексиран от килограмите и малкия си член, че предпочитал да си плати на проститутка от колкото да се занимава с обикновени жени, които ще изпаднат в панически смях при вида на голото му тяло.