Морската Неделна Лига финишира в неделя

Спорт

17-05-2013, 09:00

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

През осемте месеца, в които се провеждаше първенството, многобройните зрители на спортния комплекс видяха запомнящи се двубои, футболно майсторство и непредвидими резултати

Първенството на аматьорите от бургаски регион ще сложи точка на надпреварата си в неделя на спортен комплекс Каменица арена.  Тогава ще се изиграят срещите от 21-вия кръг, след които ще стане ясно и класирането за приза в първото издание на шампионата.

През осемте месеца, в които се провеждаше първенството, многобройните зрители на спортния комплекс видяха запомнящи се двубои, футболно майсторство и непредвидими резултати. Участниците усетиха тръпката от това да се срещат с непознати съперници и във всеки мач да търсят победата. Наред с отборите, които за пръв път се впуснаха в сериозната футболна фиеста имаше и такива, които имаха повече опит в турнирните битки. СК Слънчев бряг, Лазур, Канариос, Ливърпул, Незабравка, WORDS, Интерпласт водиха битка, която ще се реши с последните мачове на футболния терен. Все пак трябва да се признае, че лидерът Слънчев бряг вече предвкусва победата, т.като кръг преди края води в класирането с 5 точки аванс и последния мач е без значение. Не така обаче стои въпросът с разпределението на местата след това. За тях с реални шансове са Лазур, Канариос, WORDS и Интерпласт.

При голмайсторите нещата също са почти ясни. В класирането за най-много отбелязани голове води Кристиян Маджуров с 63 гола, пред Васил Даменлиев с 51 и Станимир Димитров от Незабравка с 47. Освен спора за голмайстор в неделя организаторите от спортен комплекс Каменица Арена ще дадат купи за най-добър вратар и феър плей.

Ето и програмата за мачовете от  последния кръг по часове:

10 ЧАСА

1. СК СЛЪНЧЕВ БРЯГ – ПЕРЛА

2. КОПЪРКА – ГАЛАНТ

11 ЧАСА

1. WORDS - ЛАЗУР

2. НЕЗАБРАВКА – БУРГАС ПАУЪР

12 ЧАСА

1 КАНАРИОС – ИНТЕРПЛАСТ

2. УНИБЕТОНИ – ФК АБОБА

13 ЧАСА

1. ЧЕРНО МОРЕ – ЛИВЪРПУЛ

2. ЕЛЕГАНС – АРМИ ПАУЪР

14 ЧАСА

1. ЖОКЕР – ВИС ОЙЛ ГРУП

2. ВИК БУРГАС – ВЪЗРАЖДАНЕ 2011

15 ЧАСА

1. ТАЛ – ИНЖЕНЕРИНГ – ВИВА