Дисципа наказа бранител на нафтата

Спорт

17-05-2013, 10:00

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Санкцията е за натрупани жълти картони в срещите за първенството

Дисциплинарната комисия наказа централния защитник на Нефтохимик Георги Хашев да не вземе участие в един двубой. Бранителят ще трябва да внесе в касата на съюза и сумата от 625 лева, реши още комисията. Санкцията е за натрупани жълти картони в срещите за първенството.

Днес отборът ще проведе последното си занимание за седмицата. Футболистите тренират в отлично настроение и чакат с нетърпение следващия си съперник Спартак Плевен. Както Burgasutre първи писа, шейховете очакват СТК да промени деня на последния двубой за сряда - 22 май, когато отборът се надява да вдигне и купата за шампион във втория ни футболен ешелон.

Веднага след това футболистите ще бъдат разпуснати за кратка лятна ваканция, преди да се съберат за тренировки в началото на юни. Чака се и решението на БФС за старта на първенството, но със сигурност през тази година то ще започне значително по-рано от обикновено - през юли вместо през август. Изискването е на старши треньора на националния отбор Любослав Пенев, който желае неговите избраници да са в оптимална форма за решителните Световни квалификации през есента.