160 деца, родители и учители посрещат 35-години "Захарно петле"

Мисия Пловдив

17-05-2013, 12:26

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Тържеството е днес от 17 часа във Военния клуб

Дни преди светлия празник на Светите братя Кирил и Методий над 160 деца от ЦДГ "Захарно петле", обкръжени от грижовните си  учители, посрещат 35 годишнината на своята любима градина. Техен специален гост ще бъде кметът на район "Северен" Ральо Ралев, неговият екип, представители на Община Пловдив и директори на детски заведения.

През изминалите години градината се утвърди като предпочитано място за отглеждане и изграждане на най-малките пловдивски граждани в дух на позитивен поглед към света, богата емоционалност и съзнание за род и родови ценности. Благородният и всеотдаен труд на директорката Цветанка Лазарова и ръководения от нея педагогически екип изпълва родителската общественост с огромно доверие в институцията, която отглежда здрави, волеви, добри и щастливи деца, хвалят се от "Захарно петле".

Тази вечер на сцената на Военния клуб от 17,00 часа малчуганите ще представят на своите родители и гости детски спектакъл, в който десетки малки захарни петленца ще пеят, рецитират и танцуват, а след това празникът им ще продължи с неизменното похапване на торта и празнични изненади.