Атанас Узунов свири на турнир, организиран от фенклуба на Ливърпул

Спорт

17-05-2013, 14:14

Снимка:

Plovdivutre.bg (архив)

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Надпреварата ще се проведе този уикенд на стадион „Пловдив”

Фенклубът на английския Ливърпул в Пловдив организира за четвърта поредна година детски турнир по футбол с участието на 16 отбора. Състезанието ще започне в събота, 18 май в 9:00 часа на стадион „Пловдив” и ще продължи два дни, информира gong.bg. В турнира ще участват осем отбора от играчи, родени през 2003 година и осем отбора от деца, родени през 2004 година.

Отборите, които ще се включат в надпреварата, са от Пловдив и региона. При десетгодишните участие са заявили тимовете на Ботев (Пд), Локомотив (Пд), Марица, Спартак, Съединение, Асеновeц, Чирпан и Хебър (Пз).

При по-малките ще се включат съставите на Ботев (Пд), Локомотив (Пд), Марица, Ботев 2002 (Пд), Съединение, Асеновец, Чирпан и Хебър (Пз).

Според регламента на турнира отборите ще бъдат разделени на две групи по четири тима, които ще играят всеки срещу всеки и класиралите се на първо място във всяка група ще се срещнат на финал.

Очаква се на турнира да присъстват много футболни легенди на Пловдив, а финалните мачове ще се ръководят от бившия международен рефер Атанас Узунов. Турнирът се организира от привържениците на Ливърпул в България, със съдействието на община Пловдив и местни фирми.