Хасково кани хубавата Маша

Родният град на Григор Димитров е развълнуван

Мария Шарапова да разходи дългите си крака из улиците на Хасково, очакват местните. В родния град на Григор Димитров постоянно коментират връзката му с хубавата Маша. С особен възторг и любопитство бяха приети спекулациите, че Гришо е предложил годеж на рускинята, пише Стандарт. "Сигурно го е направил на рождения си ден", вълнуваха се в града.

 Сексапилната рускиня пък отправи послание за празника на своя любим. "Пожелай си нещо", написа на обектива Маша вместо да даде автограф след победата си над американката Слоун Стивънс с 6:2, 6:1 в Рим. Какво обаче си е пожелал хасковлията, който в четвъртък стана на 22 г. и дали го е получил, остава само да гадаем.

 Както и какво се е случило в късните часове на деня, защото на следващия Шарапова изненадващо обяви, че се отказа от по-нататъшно участие в турнира. Най-богатата спортистка в света според американското сп. "Спортс Илюстрейтид", обясни че има здравословен проблем. Вчера тенисистката, която от началото на годината е спечелила $22,5 млн., трябваше да играе на 1/4-финалите на Мастърса срещу Сара Ерани (Ит).

 "Не успях да се възстановя напълно, след като бях болна през изминалата седмица. Здравослновното ми състояние отново се влоши", обясни Шарапова.