Пияни бягат от ченгета край Пловдив

Крими

18-05-2013, 11:53

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Полицаите задържаха четирима здраво почерпени

Вчера около 05.30 часа в Цалапица е бил спрян за проверка „Фолксваген Голф”. Полицаите от РУП-Стамболийски установили, че 22-годишният шофьор е управлявал с 1.77 промила алкохол в кръвта. Докато се извършвала проверката, пътник в голфа, седнал на шофьорското място и потеглил с автомобила, за да го прибере. След минути униформените спрели колата близо до дома му и тествали за алкохол. Дрегерът и тук отчел - 1.60 промила. Срещу двамата мъже са образувани бързи производство.

В Златовръх полицаи от Асеновград заловили 51-годишен, който шофирал лек автомобил „Мазда” с 3.58 промила. Асеновградчанинът е задържан в ареста за 24 часа.

Тази нощ в 02.20 часа в Асеновград на ул.”Цар Иван Асен II” е било установено, че 18-годишен младеж е управлявал „Ауди” с 1.32 промила.  

В Пловдив заловиха и мъж, шофирал след употреба на упойващо вещество. Около 18 часа на ул.”Христо Г.Данов” служители от „Сигма” спрели за проверка на лек автомобил „БМВ”, управляван от 33 - годишен. Тестът с драгтест отчел положителен резултат. Пловдивчанинът е задържан в ареста за 24 часа и по случая е образувано бързо производство.