Марешки се скри от Локо във Варна

Спорт

18-05-2013, 12:44

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Доста титуляри симулирали контузии преди мача днес

Босът на Локо (Пд) Веселин Марешки не се срещна вчера с ръководството на клуба във Варна, което напразно го очакваше да се яви на тренировката преди мача с Черно море. „Черно-белите" тънат в неведение за съдбата си, след като бизнесменът заяви, че напуска и не се интересува от съдбата на клуба.

Доста титуляри на Локо (Пд) пък симулират контузии заради протоколното гостува­не на варненци, пише topsport.bg. Старши треньорът на „смърфовете" Стефан Генов за пореден път ще експериментира със състава за визитата край морската столица. Едва 16 човека събра Локо (Пд) за гостуването. Юношите Запрян Запрянов, Николай Николов и Росен Колев са в списъка на специалиста.

„Със смесени чувства посрещам двубоя с Черно море. Нормален мач от първенството, но имайки предвид, че там съм прекарал дълъг период и не може да ми бъде безразлично. Имам доста кадрови проблеми, но това няма значение.

На такава позиция сме, че нито може по-напред, нито по-назад да отидем. Това, от друга страна, е една прекрасна възможност участие да вземат наши юноши и тези, които по-малко са играли до този момент. Да покажат възможностите си в оставащите три мач и аз да преценя занапред до каква степен мога да разчитам на тези момчета", каза Генов.

Варненци пък не вярват, че Локо ще подходи несериозно към срещата. Основната задача на Гонзо през седмицата беше и за миг да не се получи подценяване на противника в изключително важния за „моряците" мач.