Николета на своя бал и още за звездите

Пловдив Лайф

18-05-2013, 13:12

Снимка:

HotArena.net

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Плеймейтката била върла фенка на чалгата

Противно на очакванията, че една фолк певица би се облякла натруфено и типично за чалгаджийка на бала си, родните гърли са били изключително скромни. За сметка на това пък Николета Лозанова, която не е в бранша, е била облечена направо като кючекиня.

Усмивки от старите ленти са увековечили тези уникални моменти, пише HotArena.net.

Анелия – в малка черна рокля

Анелия е била изключително скромна абитуриентка. Тя е заложила на малка черна рокля на бала си, сама си е направила прическата, оформила е грима. Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ си имала кавалер – един батко, който да я придружава.

Певицата далеч не е била единствената по онова време със скромни приготовления. Много нейни колежки също сами са си правили прическите, като Джина Стоева и Галена, например. Родителите им тогава не са имали големи възможности, а и времената са били други – еуфорията около бала не е била чак толкова силна.

„Сама си залепих изкуствените маникюри и в разгара на купона няколко се отлепиха. Помня, че много се притесних, макар сега да ми е смешно“, връща лентата назад Стоева.

Галена пък била с рокля, купена от Турция. Изпълнителката на „Пак ли“ имала два бала, тъй като до 10-и клас учила в Шумен, а след това се преместила в Димитровград, писа „Телеграф“.

Кичът на Николета

Като ученичка Лозанова била върла фенка на чалгата и много държала да е облечена точно като фолк певица. Е, Николета малко е попресолила манджата с всичките му камъни, пайети, блестящи орнаменти и екстеншъни. Плеймейтката била с тен по-черен от на мулатка и коса по-руса от на албинос.

Не по-различно изглеждала бившата й приятелка Андреа. Тя и Мис България 2006 Роси Иванова блестели в пищни рокли като запоследно.

Доста преди тях се е дипломирала Глория. Галина Иванова от Две Могили става Мис Бал и си изкарва незабравимо.

Ахил от Троя

Фолк певецът Крум пък бил голям фен на филма „Троя“ и на бала си се облякъл като Ахил. Всички го гледали много учудено, а от музикална телевизия дори дошли да го снимат. Не пристигнал с кон, а с лимузина, но шофьорът на луксозното возило бил психопат и Крум закъснял за бала си./ Стела Йорданова