Димитър Димитров: Показахме на всички, играем за собствената си чест и достойнство

Спорт

18-05-2013, 23:03

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Миналата година и аз бях в същата ситуация, когато този мач с „Локомотив“ ни костваше третото място - сподели наставникът на акулите

След мача треньорът на Черноморец Димитър Димитров бе видимо удовлетворен от играта на своите футболисти. Той сподели:

„Това е един напълно заслужен успех за нашия отбор. Исках много да спечелим, за да затворим устите на хората, които не вярват, че има отбори като нашия, които винаги играят за собствената си чест и достойнство. Радвам се, че успяхме да спечелим, след като обърнахме мача, също така и показахме хубава игра. Ако трябва да бъда честен, съчувствам на „Локомотив“. Знам, че тяхната ситуация е изключително тежка и трудна. Имам много приятели в „Локомотив“ в лицето на президента Гигов, Георги Марков и много други. Разбирам ги, но това е футбола и това трябва да се приеме" - каза Херо.

"Миналата година и аз бях в същата ситуация, когато този мач с „Локомотив“ ни костваше третото място. Пак казвам, разбирам ги, и го казвам без никакъв сарказъм или злоба, но това е футболът. Важното е, че нашият отбор днес игра добър футбол, показа морал, за което аз благодаря на футболистите“, сподели наставникът на бургазлии Димитър Димитров след края на двубоя.