Иван Вуцов пред SL: В ЦСКА да злобеят, такова им е възпитанието

Изстрадахме си победата над Лудогорец, групите на ШЛ са утопия, смята легендата

Съветникът на Иво Тонев в Левски - "синята" легенда Иван Вуцов, не е изненадан от атаките на "червена" България, според която на "Герена" ще вдигнат незаслужено титлата на България.
"Спечелили сме благодарение на късмет? Не е много вярно това, коментира пред Sportline.bg бившият треньор на "сините". - Но разбирам защо злобеят - тази година вероятно ще останат без призово място. Няма как да са доволни, Ботев им диша във врата. Нормално е да злобеят за успехите ни, в България злобата и завистта не ме учудват. Пък и си опира до възпитание", категоричен бе той.
"Доволен съм от победата над Лудогорец, няма как да е иначе, добави легендата на Левски. - Изстрадана, измъчена, но заслужена победа, която ще е от решаващо значение за титлата. Левски не я е спечелил, но ще го направи. Единствено това може да не стане, ако подходят към мача със Славяи така, все едно вече са шампиони. Но не вярвам да загубим, в момента Левски е по-амбицираният тим, с по-голям залог. За Славия дали ще завърши седми или осми - все едно", коментира Иван Вуцов.
Запитан дали отборът на Николай Митов има шанс да запише нови евроуспехи и да достигне групите на Шампионската лига, съветникът на Тонев: "По моему трудно ще стане. Необходимо е да се направят промени - да се привлекат още класни попълнения, защото имаме дефицитни постове. В Европа лесно няма. Дано Левски успее, не ми се иска пак да се говори, че българският футбол не става за навън", завърши легендата.

 

ПОВЕЧЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК.