Кажи кога си родена, за да ти кажа каква си

Животът

20-05-2013, 11:17

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Датата на раждане разбулва нашия характер

Датата, на която сте родени, може да разбули тайни страни на характера ви, за които не сте и подозирали, да ви подскаже какво ценят у вас близки и познати, както и какъв ще бъде житейският ви път...

На 1-ви: Независими, първооткриватели, не понасяте ограниченията. Притежавате амбиция, воля, решителност, твърдост и инат. Творческа и изобретателна натура сте, умеете да убеждавате и да постигате каквото си набележите. Поработете малко над обноските си.

На 2-ри: Миротворци и посредници, умеете да оглеждате проблемите от различни страни и да откривате правилния път към тяхното решение - такива сте вие. Чувствителни, мечтателни и обидчиви. Интересите ви са предимно в духовната сфера. Притежавате толерантност, доброта и интелект наред с непрактичността. Не ви достига упоритост за постигане на целите. Ако не промените малко характера си, ви заплашва самота.

На 3-и: Ярки личности, агресивни, понякога дори диктатори! Не понасяте възражения, обожавате да налагате дисциплина и ред. Притежавате ораторски способности, интелект и интуиция. Много сте избухливи и горди. Знаете изгодата си и мразите да бъдете длъжници. Имате нужда от развлечения и повечко чувство за хумор.

На 4-и: Вие сте практични, честни, методични, точни и изпълнителни, внимателни към всяка дреболия. Но заедно с това сте опозиционери, които често се опълчват срещу традициите. Част от вас притежават инат и си падат прахосници.

На 5-и: Имате постоянно желание да изпробвате нещо ново, необичайно. Обожавате свободата и независимостта. Притежавате остър ум, дипломатичност и гъвкавост. Но живеете в атмосфера на нервно напрежение, губейки чувство за мярка.

На 6-и: Притежавате обаяние, сексуален магнетизъм и романтичност. в работата си сте практични и трудолюбиви. Сред вас са най-големите меценати и естети. Ако ви ядосат, можете да загубите контрол и да започнете отмъстителна война докрай. Често изпадате в крайности.

На 7-и: Имате независим, свободолюбив и оригинален ум, ярка творческа индивидуалност. Притежавате тайнствена интуиция и голям инат. Постоянно се учите и обожавате обществената работа. вие сте неспокойни пътешественици, които търсят безопасно кътче за душата си.

На 8-и: Предприемчиви сте, правилно оценявате нещата и ситуациите. Наред с това обаче сте раздвоени и страдате от неразбиране. За вас са характерни максимализъм и резки възходи и падения. Не умеете да владеете емоциите си, но сте способни да изпитвате привързаност и да правите саможертви.

На 9-и: Силни личности, знаете как да направите кариера, оценявате добрите идеи, притежавате творчески потенциал и остър ум. Откриватели. Горделиви сте. Не обръщате внимание на околните и тяхното мнение.

На 10 -и: Вие сте лидери по природа, но не толкова властни и категорични. Способни сте да мислите ясно, да работите до изнемогване. Обичате да ви се възхищават, не се страхувате обаче от загуби. Притежавате ум и въображение. Добре се разбирате с хората.

На 11-и: Трудни сте за разбиране - характерът ви е от минус до плюс безкрайност. вие сте смели и жестоки, енергични и колебливи. всяка своя несполука възприемате като катастрофа и често изпадате в депресия. Притежавате висока емоционалност и вдъхновение.

На 12-и: Съчетавате в себе си ум и енергия, решителност и амбиции, практичност и силен характер. вървите напред като танк. Родени сте за ръководители, но умеете и да се подчинявате. Не умеете да прощавате.

На 13-и: Работохолици, горделивци, с остър ум. Можете да доведете докрай всяко започнато дело, но поради собствената си колебливост често пропускате добрите възможности. Рядко сте доволни от това, което имате, и затова сте пълни с негативни емоции.

На 14-и: Сред вас има доста решителни хора, притежаващи ръководни умения. Успехът често е на ваша страна. вие сте вежливи, но понякога използвате другите. Често мислите негативно, подозрителни сте, емоционални. Сред вас нерядко се срещат самотници.

На 15-и: Притежавате цял „букет" от качества: артистичност, романтичност, очарование, дребнавост, инат и упоритост. Падате си по хазарта. Ставате жертви на различни драматични ситуации, защото не мислите за последствията.

На 16-и: Привличате околните и често сте любимци на компанията. Имате качества на енергични лидери, но не понасяте да ви се противоречи. Сантиментални сте. Често сменяте работата, приятелите, градовете, партньорите.

На 17-и: Сред вас има експериментатори, творци, амбициозни практици и максималисти. Това са сложни, интересни личности, притежаващи размах и непостоянство. Животът ви е подчинен на резки възходи и падения, но винаги успявате да овладеете положението.

На 18-и: Стремите се да командвате всички. Притежавате сила и интуиция. От вас стават прекрасни съветници.

На 19-и: Притежавате невероятен магнетизъм, но сте прекалено жадни за власт. Често сте готови да престъпите морала и закона и да присвоите чуждото само и само да сте на върха.

На 20-и: Бохеми с богато въображение, умни, внимателни и музикални. Не понасяте грубата действителност. Не ви стига енергия да уредите личния си живот и се нуждаете от партньор, който да ви внуши вяра в самите вас.

На 21-ви: Сред вас има изявени лидери. Умеете да наложите волята си и да реализирате идеите си. Магнетични личности с диктаторски качества. Имате сила и въображение, артистичност и разностранно мислене.

На 22-ри: Притежавате универсални способности, интуиция, емоционалност. Работите със замах. Заради всеобщото благо сте готови на всичко.

На 23-и: Обичате да притискате слабите, а на силните се подчинявате от интерес. Играчи в живота, често демонстрирате показен либерализъм. Притежавате професионализъм, бърз ум, чувствителност и гордост.

На 24-и: вие сте чувствителни, темпераментни идеалисти и отговорни хора, които рядко имат добра кариера, защото постоянно се съмняват в качествата си. Обожавате изкуството. Практични, привързани към семейството, цените уюта и топлината.

На 25-и: Романтични материалисти, с добра интуиция и делови качества, но често прилагате непозволени хватки. Раздразнителни сте и се поддавате на различни изкушения.

На 26-и: Добри организатори, емоционални, изпитвате дълбоки чувства към роднини и приятели. Нуждаете се от духовни и физически стимули и идеализъм. Много трудно понасяте критика и нападки. Родени мистици и езотерици.

На 27-и: Многостранни, изпълнени със сила, въображение и емоции, властни и оригинални личности, на които не им е чужд идеализмът. Обичате да пътешествате, демонстрирате ум и интересни идеи, с които привличате хората.

На 28-и: Отзивчиви сте, мечтателни, добродушни, интересни, енергични и инициативни. внимателни сте към околните и притежавате умения да убеждавате и ненатрапчиво да влияете на другите. Знаете какво искате и постигате своето.

На 29-и: Вие сте бохеми, мечтатели, дипломати и... амбициозни лидери, които твърдо отстояват позициите си. Никога не признавате поражението.

На 30-и: Сред вас има амбициозни управници. Смели и твърди сте, към слабите се отнасяте с презрение и не обръщате внимание на чуждото мнение. Умеете да постигате своето, затова с вас не се живее лесно. Притежавате актьорски заложби и богато въображение.

На 31-ви: Вие сте отговорни, амбициозни, но сте и нерешителни, и конфликтни. Имате сложен характер - лесно се разочаровате от себе си и от хората, възприемате повърхностно нещата. Но сте искрени и горди, не обичате да оставате длъжни никому.

Източник: rozali.com