Масово през уикенда - шофьори пият и карат

Крими

20-05-2013, 11:30

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Двама младежи се потрошиха с мотоциклет, почерпен велосипедист се блъсна в "Голф"

Уикендът изобилства от арести и инциденти на пияни и неправоспособни шофьори.

Трима сериозно почерпени водачи бяха заловени в неделя. Вчера около 18 часа на ул. "Елин Пелин" в Пловдив е спрян 50-годишен мъж с 2,35 промила алкохол в кръвта. С 1,45 промила зад волана на своя "Фолксваген" седнал и 22-годишен пловдивчанин, спрян посред нощ на бул. "Цар Борис Трети Обединител". Около 6 часа сутринта в неделя в Йоаким Груево полицаи спрели и водач с 2,27 промила алкохол. Тримата шофьори са задържани в ареста за 24 часа.

Двама неправоспособни младежи пък бяха ранени при катастрофа в село Красново. Вчера около 4 часа сутринта мотоциклет, движил се с висока скорост и без регистрационен номер, се блъснал в страничната мантинела. На него се возили 21-годишен и 19-годишен от село Кръстевич. В момента се установява кой от тях е карал. Единият млад мъж е със счупени крак и ръка, а спътникът му – с черепно-мозъчна травма.

Пиян мъж пострада при пътен инцидент в Скутаре. Вчера на кръстовище в селото велосипедист се блъснал с изпреварващия го с несъобразена скорост лек автомобил "Фолксваген Голф". На пострадалия с колелото е оказана медицинска помощ на място. Тестът с дрегер отчел 2,84 промила алкохол в кръвта му.