120 малчугани ритаха за "Купа на Тракия"

Мисия Пловдив

20-05-2013, 11:52

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Всички от квартала имат мускулна треска, след като направихме новата спортна площадка, похвали се кметът Костадин Димитров

120 малчугани се включиха в надпревара за "Купа на Тракия".

Първият футболен турнир се проведе в неделя под егидата на кмета на района Костадин Димитров на новоткритото футболно игрище до блок 3.

Участие взеха отборите на детската футболна академия на Михаел Ангелов. Повече от 120 деца от 8-те отбора бяха разпределени в две възрастови групи. И в малката възрастова група за деца от I и  II клас, и в голямата - за деца от III и  IV клас, купите бяха спечелени от отборите на ОУ "Христо Ботев".

Малките спортисти получиха и индивидулни награди за най-добър вратар, най-добър нападател, най-добър защитник,най-техничен футболист и най-коректен състезател.

Турнирът донесе много положителни емоции и настроение на футболистите, техните родители и жителите на района.

След като реализирахме спортната площадка, всички от квартала имат мускулна треска. Наистина е страхотно, че и това спортно съоръжение се използва активно от деца, младежи, а дори и от по-зрели мъже. Благодаря на гражданите, които се грижат около игрището да е чисто и приятно, заяви кметът Костадин Димитров.